Více vozů Lister Storm v seriálu FIA GT

Daniel Šupa, 31. května 2003, 01:55 Google+

Počet vozů Lister Storm ve startovním poli seriálu FIA GT rozšíří nový tým s názvem Creation Autosportif. Modrožlutý Lister Storm s motorem Jaguar budou v této sezoně pilotovat Bobby Verdon Roe a Peter Snowdon.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Peter Snowdon je známým účastníkem závodů historických vozů a kolega Verdon Roe již v minulé sezoně startoval s druhým továrním vozem Lister Storm v této sérii. „Vlastně to pro mne nebude velká změna, budu mít stejného inženýra, stejného mechanika a stejný automobil, ačkoliv budeme mít odlišné šasi proti loňskému,“ prohlásil Verdon Roe. V roce 2002 odjel dobrou sezonu, skončil druhý v Silverstone a dlouho jezdil druhý i ve vytrvalostním závodě 24 hodin ve Spa. „Velmi se těším, setkal jsem se s Petrem Snowdonem na mezinárodní Autosport show a myslím si, že bude velmi silný. Peter již testoval Lister Storm na okruhu Jarama. Jsem přesvědčen, že budeme silnou dvojicí. Chci se zlepšit o nějakou tu sekundu a budu velmi zklamaný, pokud se nám nepodaří nějaký závod vyhrát,“ dodal sebevědomě Bobby Verdon Roe.

Šéf týmu Ian Bickerton je velmi rád, že právě tito jezdci jsou piloty jeho týmu, neboť především právě kombinace jejich závodních zkušeností a schopností by měla dát sílu týmu v jeho první sezoně.
Vytisknout

Diskuze: Více vozů Lister Storm v seriálu FIA GT

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tomáš Enge bude startovat ve FIA GT - anotační foto

Tomáš Enge bude startovat ve FIA GT

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud