Chcete porazit šampiony?

Daniel Šupa, 13. listopadu 2003, 07:53 Google+

Takovou možnost Vám nyní nabízí nová hra GTR od společnosti Simbin!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Aktuálně se do prodeje dostávající simulátor Vám umožní, stát se součástí seriálu FIA GT v kterémkoliv z 56 vozů, jež se letošního ročníku zúčastnily.

Hra zahrnuje všech 10 letošních podniků, včetně prestižního vytrvalostního závodu na belgickém okruhu Spa - Francorchamps, jež se jede na 24 hodin a i domácího brněnského okruhu. Tratě jsou modelovány v CADu a z GPS dat pro maximální shodnost se skutečnou tratí.

Chování a jízdní vlastnosti byly naprogramovány z dat, poskytnutých týmy účastnících se letošního seriálu. Ty zajišťují mimořádnou realističnost hráčům, toužícím se porvat s přetáčivým Porsche, nedotáčivým Ferrari i Chryslerem Viper a neutrálně se chovajícím Saleenem.

Chcete slyšet burácet osmiválcový Chrysler při odřazování do ostré zatáčky a poté se nechat unášet řízeným smykem k zatáčce následující? Zvuky motorů byly zaznamenány přímo ve vozech na závodním okruhu. Každý typ vozu má osobitý zvuk, který je odlišný dle toho, zda sedíte uvnitř vozu a nebo ho pilotuje z jednoho z vnějších pohledů.

Autoři hry si všímali takových detailů, jako jsou přesné barvy na přilbách pilotů a i kombinézy vždy odpovídají skutečnosti sezony 2003.

Pokud patříte mezi příznivce vytrvalostních závodů a chcete Biagimu s Bobbim předvést, jak rychlé jejich rudé F550 Maranello může být, určitě neváhejte a hru vyzkoušejte...

Vytisknout

Diskuze: Chcete porazit šampiony?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Japonec Matsuura debutuje v testech IRL - anotační foto

Japonec Matsuura debutuje v testech IRL

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud