Pomůže Scheiderovi černá opět k titulu?

iM2, 1. května 2013, 22:47 Google+

Timo Scheider by se chtěl v roce 2013 vrátit s týmem Audi Sport Team Abt na vítěznou vlnu a nejlépe navázat na své dva tituly z let 2008 a 2009. Zajímavostí je, že v obou mistrovských letech seděl v A4 DTM v černé barvě, letos bude usedat do A5 DTM v černé barvě...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Co spojuje sezony 2008, 2009 a 2013 Tima Scheidera?... Tajemství černého zbarvení. Timo Scheider chce hodit nepovedenou sezonu 2012 za hlavu a letos začít opět bojovat na čele. Jeho vůz je letos opět v černých barvách, stejně jako v mistrovských letech. To je určitě dobré znamení před startem sezony, když sám jezdec na barvu vozu upozorňuje.

"Po několika letech sedím opět v černém autě. S takto zbarveným autem jsem vyhrál dva tituly a už jen vzpomínky na ty roky mi dodávají extra motivaci," říká 34letý pilot Audi. "Po zimě už mě opravdu svrbí ruce. Na závod už se hodně těším."


Timo Scheider, Audi A4 DTM, rok 2009

Období zimní pauzy si jezdec užil: "Základní pozitivní přístup k závodění v této sezoně podle mě vězí v hlavě." Týmovým kolegou zkušeného veterána DTM bude letos mladíček Adrien Tambay. 22letý mladík má v Scheiderovi vzor: "Vzpomínám si na loňský rok, kdy to pro mě byl na Hockenheimu můj první závod v DTM.

Teď je to jiné. Mám více zkušeností a už jsem stál jednou i na podium. Na závod na Hockenheimringu se už těším a uvidíme, co si zapamatuji z letošního víkednu," říká Francouz.

Vytisknout

Diskuze: Pomůže Scheiderovi černá opět k titulu?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

S Wolffem o Schumacherovi a pouze 6 vozech

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud