Tři mušketýři v Kollesově týmu

iM2, 5. května 2009, 16:26 Google+

Tým bývalého zubaře sice v zimních testech ztratil hodně času nepředvídatelnými věcmi (například havárie Bakkeruda na Hockenheimu), ale do sezony rozhodně nevstupuje nepřipravený. Cíl jeho jezdců v prvním závodu na Hockenheimu je jasný: Cíl.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Kolles-Futurecom-Team vstupuje do sezony 2009 se třemi nováčky. Christian Bakkerud (24), Johannes Seidlitz (18) a na poslední chvíli doplněný Tomáš Kostka (25) se minulý týden na Hockenheimu připravovali na svůj vstup do DTM. Jejich přípravu ovšem přerušovaly nepříjemné problémy.

Bakkerud a Kostka se v Audi A4 DTM specifikace 2007 střídali v pondělí a úterý. Pondělní program omezil Bakkerud svou nehodou, jak jsme Vás již informovali. Do nového vozu se tak Kostka mohl posadit teprve až v pondělí po obědě. Další zdržení pro změnu zařídil Kostka, když ve středu dopoledne vyjel s vozem ven a poškodil tímto výletem podlahu vozu. Výletem také utrpěl motor A4ky.

„Dvěma nehodami jsme ztratili hodně času. Testovací čas je hodně omezený, a tak bylo hodně důležité, abychom odkroužili co nejvíc okruhů. První závody proto budou spíše testovací, protože chybí zkušenosti z testů,“ přiznává Boris Bermes (týmový šéf).

Tým Colina Kollese ale nejde na start nové sezony nepřipravený. V zimně tým testoval na španělských tratích Almeria a Monteblanco. Navíc se tým také zúčastnil testů v Dijonu v dubnu. Ty ovšem skončili také velmi rychle, protože Seidlitz hned v prvním dnu havaroval. „Auto je již dva roky staré, takže je prověřené. Jezdci mají velký potenciál. Cíl pro prvotní závody je dostávat se do cíle,“ zakončuje Bermes.
Vytisknout

Diskuze: Tři mušketýři v Kollesově týmu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Na Indianapolis zatím 42 monopostů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud