Spengler druhým potvrzeným jezdcem!

iM2, 26. února 2009, 21:09 Google+

Start nové sezony DTM je ještě daleko, ale boj o volná sedadla právě vrcholí. U Audi jsou již sedala obsazena, až na jedno v privátním týmu Futurecom TME. U Mercedesu je situace zcela odlišná a otazníků je zatím mnoho.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jediným jezdcem, který byl doposud potvrzen, je Němec Ralf Schumacher. Bruno Spengler teď ovšem potvrdil, že se bude i on objevovat v sérii DTM v letošním roce.


Učednický rok v týmu Persson Motorsport

Kanaďan ve službách Mercedesu odstartoval svoji pouť šampionátem DTM v roce 2005. Tehdy startoval za soukromý tým s rok starým vozem. Hned rok nato následoval přestup do továrního týmu H.W.A., kde pochopitelně dostal do rukou vůz aktuální specifikace.


Senzační nástup do H.W.A. týmu v roce 2006

V roce 2006 zaznamenal skvělou druhou půlku sezóny a na závěr bojoval o titul s Berndem Schneiderem, tento souboj nakonec pro sebe rozhodl starý mazák Schneider. V továrním týmu se tedy uvedl druhým místem v celkovém hodnocení. Rok nato se opět popral o titul. Jeho snaha opět skončila druhým místem v celkkovém hodnocení. Loňská sezóna se Spenglerovi moc nepovedla a stala se tak nejhorší, jakou Bruno v továrním týmu absolvoval.
Vytisknout

Diskuze: Spengler druhým potvrzeným jezdcem!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Druhý den dominoval Penske Racing

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud