Gary neplánuje jazdu na istotu

Jozef Smrtník, 6. října 2005, 21:55 Google+

Paffetta delí od zisku titulu iba jediný bod, ale napriek tumu chce tvrdo bojovať o víťazstvo v posledných pretekoch sezóny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Jeho najväčší rival v tejto vyrovnanej sezóne Mattias Ekström potrebuje na zisk titulu vyhrať za predpokladu, že Gary Paffett nebude vôbec bodovať. Niečo podobné už poznáme z roku 2003 vo Formuli 1.

Gary však odmieta teóriu, že by šiel v týchto pretekoch na istotu s tým, že na poistenie titulu mu postačuje posledné ôsme bodované miesto. Mattias ešte pred predposledným podujatím v šampionáte viedol, ale Istanbul bol pre neho veľmi osudným a neodniesol si z Turecka ani bod.

"Je to zaujímavý pocit mať odrazu nádskok deväť bodov. Obzvlášť, keď v posledných pretekoch nebol medzi nami väčší, ako jednobodový rozdiel," povedal Paffett. "Zatiaľ nie som šampiónom a môže sa stať čokoľvek."

23. októbra budeme svedkami posledných pretekov sezóny na okruhu v Hockenheime a môžeme očakávať vaľké napätie o post šampióna. Napriek výhode, akou disponuje Gary, tento Angličan sľubuje, že bude bojovať dokonca a svoj titul by najradšej získal víťazstvom.

"Viem, že potrebujem iba jediný bod, ale do Hockenheimu idem vyhrať, pretože je to ten najlepší spôsob, ako získať titul."

Foto: AUTO NEWS NETWORK

Vytisknout

Diskuze: Gary neplánuje jazdu na istotu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Nemecko privíta svoj národný tím

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud