Schneider: Double pro Mercedes byl možný

iM2, 22. září 2008, 18:51 Google+

VYJÁDŘENÍ TOVÁRNÍCH JEZCŮ MERCEDESU; včera se jel závod na okruhu v Barceloně. Zde jsou ohlasy továrních jezdců Mercedesu po závodě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schneider, Bernd

Schneider, Bernd | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Paul Di Resta (AMG Mercedes C-Klasse 2008):
To byla třída a já jsem moc šťastný! Můj start se podařil a hned od startu jsem vytvářel na Tima tlak. Potom jsem spatřil šanci a využil jsem ji k předjetí. Děkuji mému týmu za skvělé auto, dnes jsem byl opravdu rychlý. Chceme teď dál pilně pracovat na tom, abychom si podobnou rychlost udrželi i v následujících závodech. Ještě se rozdá 20 bodů, vše je otevřené.

Bernd Schneider (Original-Teile AMG Mercedes C-Klasse 2008):
Byl to dobrý závod a měl jsem i dobrou rychlost. Bohužel na startu se mi protočila kola a já ztratil hned dvě pozice. Přesto byl dnes zisk doublu pro Mercedes možný. Paul byl dnes opravdu tím nejrychlejším a já mu blahopřeji k jeho zaslouženému vítězství.

Jamie Green (Salzgitter AMG Mercedes C-Klasse 2008):
To nebylo zrovna profesionální od Mattiase Ekströma. Kvůli tvrdému nárazu, který jsem dostal do pravé zadní části vozu, se mi poškodilo zavěšení. V posledním kole mě několikrát ještě vytlačil z trati.

Bruno Spengler (Mercedes-Benz Bank AMG C-Klasse 2008):
Štěrk z kačírku mi poškodil chladič. Vytvořil tam díru, kvůli které stoupla teplota motoru mého vozu. Nezbývalo mi nic jiného, než vůz odstavit.
Vytisknout

Diskuze: Schneider: Double pro Mercedes byl možný

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Scheider: Dnes bylo 2. místo maximem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud