Merhi reaguje na kritiku Glocka a Tomczyka

iM2, 28. května 2013, 10:51 Google+

Jezdec Mercedesu nerozumí kritice, která se na něj snesla po posledním závodu na Brands Hatch ze strany jezdců BMW. "Byl jsem prostě vedle něj a byl jsem rychlejší".

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Merhi, Roberto

Merhi, Roberto | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Roberto Merhi v posledním závodu DTM ve Velké Británii rozzlobil několik soupeřů - především z tábora BMW. Prvně vystrčil jezdec týmu H.W.A. mimo trať Tima Glocka a poté o pár kol později na stejném místě také jeho kolegu Martina Tomczyka. Oba Němci okamžitě kritizovali počínání Španěla v rádiu, i po závodě žádali prošetření situace.

Podle ex-závodníka F1 Glocka měl Merhi "červeno před očima. Měl by si rozmyslet, co bude v budoucnu dělat. Mě ale tohle udělal jen jednou, příště přijde odplata," soptil jezdec BMW po závodu. Prominentní nováček BMW tímto manévrem ztratil všechny šance na svoje první body v DTM.

"Z mého pohledu to byl normální manévr. Byl jsem na vnitřní straně a byl jsem rychlejší. Pokud byste se podívali na závody DTM z několika posledních let, tak byste našli tucty takových manévrů. Pro mě je důležité, že si nemám co vyčítat. To, co řekl Glock po závodu, nebylo hezké. Ale já se moc nestarám o to, co říkají ostatní lidé," cituje mladíka Mercedesu server 'touringcartimes.com'.

Vytisknout

Diskuze: Merhi reaguje na kritiku Glocka a Tomczyka

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Za co vlastně dostal Paffett penalizaci?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud