Scheider, Scheider a zase Scheider!

Daniel Šupa, 19. dubna 2008, 14:23 Google+

OSCHERSLEBEN – KVALIFIKACE; Německý pilot továrního týmu Audi Abt Sportsline Timo Scheider pokračuje ve skvělých výkonech. Na Oscherslebenu zatím nenašel přemožitele a patřila mu i dnešní kvalifikace. Audi opětovně pokořilo Mercedes a první dvě řady startovního roštu patří kruhům.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Suverénní Scheider navázal na svůj výkon z minulého týdne a podobně jako na Hockenheimringu si zajistil nejlepší pozici na startu. V první řadě ho doplní Tom Kristensen, který za Němcovým časem zaostal o 132 tisícin vteřiny. Třetí čas zajel Tomczyk a čtvrtým nejlepším jezdcem byl mladý a nadějný Olivier Jarvis startující s rok starým Audi A4 DTM stáje Phoenix.

Na dalších místech se seřadily tři tovární Mercedesy stáje HWA pilotované Spenglerem, di Restou a Greenem. Nejrychlejší Mercedes přitom zaostal za časem Scheidera o 572 tisícin vteřiny.

Top10 doplnil Ekström, Winkelhock a Schneider. Obhájci titulu a vítězi prvního závodu Ekströmovi se dnes nedařilo a nedokázal využít potenciálu vozu specifikace 2008 stejně úspěšně, jako jeho tři kolegové v prvních dvou řadách.

Druhá část kvalifikace byla narušena havárií Alexandre Premata, ale jezdec je v pořádku. Ralf Schumacher si proti prvnímu závodu polepšil a se svým výkonem byl spokojen, což zachytily i televizní kamery. Poslední dvě příčky patří ženám, přičemž byla opět rychlejší Stoddart před Legge.

Vytisknout

Diskuze: Scheider, Scheider a zase Scheider!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Závod odložen kvůli nepřízni počasí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud