Lausitz: Jean Alesi v 1. tréninku první

ar1, 16. září 2005, 13:49 Google+

Jean Alesi zajel v úvodním tréninku nejrychlejší čas 1:32.374, kterým zajistil pro Mercedes první pozici ve výsledkové tabulce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Alesi, Jean

Alesi, Jean | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Dnešním prvním tréninkem započal závodní víkend na rychlostním okruhu Lausitzring, také zvaný EuroSpeedway Lausitz. Do konce sezony zbývají ještě tři závody, Lausitzring, Istanbul a Hockenheimring.

Gary Paffett (Mercedes-Benz) vede v průběžném pořadí o jeden jediný bod před svým rivalem a loňským šampionem Mattiasem Ekströmem (Audi). Máme se tedy opět na co těšit a to až ještě minimálně ve dvou závodech půjde o hodně, pokud někdo dvakrát nezvítězí a ten druhý třeba dvakrát nedojede, napětí bude trvat až do posledního závodu. V autosportu se může stát vše a buď se situace vyjasní a nebo nás nechá napnuté až do konce.

Gary Paffett potvrdil dobrou formu Mercedesů stejně jako Alesi hned v úvodním testu, kde skončil o 00.108 za svým týmovým kolegou. Tento dobrý výkon na Lausitzu podtrhává ještě třetí pozicí Jamie Green, až čtvrtý skončil první jezdec Audi, kterým se nyní stal Tom Kristensen.

Výsledky 1. testu - EuroSpeedway Lausitzring

Foto: AUTO NEWS NETWORK

Vytisknout

Diskuze: Lausitz: Jean Alesi v 1. tréninku první

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Kalendár IRL pre rok 2006

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud