Gary Paffett továrním jezdcem AMG?

Daniel Šupa, 18. ledna 2004, 01:40 Google+

Britský jezdec oznámil podpis s Mercedesem a očekává, že usedne do jednoho ze 4 nových vozů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Gary Paffett by se měl stát jedním ze 4 továrnou podporovaných pilotů a účastnit se letošního ročníku s novým vozem. Pro příští sezonu jsou zatím u Mercedesu potvrzeni šampion Bernd Schneider, Christijan Albers a Jean Alesi. Brit měl v roce 2003 působivý debut, když s vozem CLK specifikace roku 2002 dokázal být překvapivě konkurenceschopným.

„Mercedes by měl letos nasadit 4 vozy. Podepsali jsme s AMG dohodu a já očekávám, že pojedu v jednom z nich,“ prohlásil Paffett.

Jezdec Mercedesu připustil, že by se měli mít jezdci s vozy s trojcípou hvězdou ve znaku na pozoru před silnou konkurencí.

„Mohu přiznat, že Mercedes si je vědom hrozby ze strany Audi. Jejich pracovní nasazení spolu s Frankem Bielou a Tomem Kristensenem bude naší hlavní výzvou pro letošní sezonu,“ varuje jezdec.

Dodal však, že i Opel zdá se být na dobré cestě, zvláště s Heinzem Haraldem Frentzenem, jenž je znám svým citem pro nastavení vozu.

Jasným cílem Paffetta je však Formule 1 a jezdec věří, že smlouva s AMG mu umožní testovat vůz Formule 1 McLaren Mercedes ještě letos.

„V roce 2005 bych chtěl závodit ve Formuli 1. To je můj poslední sen a určitě se splní.“


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Gary Paffett továrním jezdcem AMG?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Baumgartner, Zsolt

Datum uzávěrky přihlášek je minulostí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud