Rossi slavil triumf Interu, sám ale nevyhrál

iMotorSport.cz / mediafax, 23. května 2010, 15:28 Google+

LeMans - Mistr světa v prestižní motocyklové kategorii MotoGP Valentino Rossi je známý jako velký příznivec italského fotbalového klubu Inter Milán a slavil spolu s ním sobotní triumf v Lize mistrů, sám však v neděli ve Velké ceně Francie v Le Mans zvítězit nedokázal. Zprávu přinesl server MotoGP.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Rossi byl nadšený, když jeho oblíbený tým porazil v sobotu večer v Madridu ve finále Ligy mistrů mnichovský Bayern a vybojoval prestižní trofej poprvé po víc než čtyřiceti letech. "Je to skvělé, strašně emocionální moment. Vždyť Inter naposledy vyhrál nejvyšší evropskou klubovou soutěž před pětačtyřiceti lety! Je to fantastické," radoval se italský motocyklový závodník.

"Blahopřeji všem hráčům i trenérovi Josému Mourinhovi, prezidentu Massimu Morattimu a všem lidem v Interu, kteří stojí za tímto velkým triumfem," vzkázal Rossi prostřednictvím videoklipu. "Tohle byl výjimečný rok, protože Inter vyhrál i italskou ligu a Italský pohár. Jsme opravdu nejlepší v Evropě," jásal Rossi.

Italský motocyklista dále uvedl, že vítězství jeho oblíbeného klubu mu přineslo motivaci do nedělního závodu v Le Mans, do něhož startoval z pole position. "Měl jsem výjimečnou motivaci," přiznal. Na trati však podlehl svému stájovému kolegovi z týmu Yamaha, Španělu Jorgemu Lorenzovi.

Vytisknout

Diskuze: Rossi slavil triumf Interu, sám ale nevyhrál

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jarvis, Olivier

Audi: Problém s pneumatikami vyřešen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud