Nové jednoválcové motocykly KTM série LC4

Martin Juřička, 22. dubna 2008, 23:38 Google+

Na výstavě v Paříži KTM představila nové jednoválcové modely typové série LC4. Jedná se o objemovou třídu 690 ccm se sportovním nádechem jak městského tak terénního životního stylu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Po velmi úspěšném avantgardním modelu DUKE, který byl vyroben téměř před třinácti roky, jsou nové modely postaveny na základě tohoto motocyklu. Velmi moderní podvozek, 65 koní a váhou pouze 148 kg se může nová DUKE prohánět jak ve městě, tak mimo nebo zkusit delší trasu i na dálnici.

Model SMR, kterou je možné získat již od začátku tohoto roku, má poněkud odlišné vlastnosti než zmiňovaný model DUKE, a to proto, že jsou všechny čtyři modely jedinečné. Motorka má nové výfuky a celý výfukový systém, 62 koní a váhu 139 kg, což jsou po stránce akcelerace a dynamiky jízdy nadprůměrné vlastnosti pro každodenní ježdění.

Enduro varianta je obojživelníkem pro opravdové vyznavače dobrodružství. Moderní motor a technologie podvozku znázorňuje co vlastně enduro motorky pro KTM znamenají. Stejné výkonové a váhové parametry jako u SMR je výborným řešením jak do terénu, ve kterém je KTM pozice na trhu téměř neohrozitelná.

Top modelem je model Stunt, který vytvořil šéfdesignér Gerald Kiskom a jedná se o ryzí naháč do města. Jednoramenná kyvka dodává nekompromisní vzhled již tak magického designu celé motorky.

Vytisknout

Diskuze: Nové jednoválcové motocykly KTM série LC4

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

24hodin Le Mans ovládly týmy Suzuki - anotační foto

24hodin Le Mans ovládly týmy Suzuki

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud