Co bude s di Restou?

iM2, 5. března 2009, 15:20 Google+

Paul di Resta dosud oficiálně neoznámil, kde bude v příští sezoně jezdit. Signály jsou však jasné: DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V sezoně 2008 byl Paul di Resta nejlepší mezi jezdci Mercedesu. Zajistil si tak titul více-mistra DTM. I když je hodně mladý, není zatím jasné, kde bude působit v sezoně 2009. Náznaky, že pojede ještě jeden rok v DTM, se objevují čím dál tím častěji. Jen připomeňme, že zahájení letošní sezony se již blíží.

Momentálně je Paul se všemi jezdci Mercedesu na horách v Rakousku, kde mají jakýsi Fitnesscamp. Po zimních měsících, kdy jen navštěvoval kamarády, příbuzné a trénoval převážně sám, je to vítaná změna. Mercedes ještě neoznámil svoje jezdce pro rok 2009, a tak i Paul zatím mlčí.



„Určitě byste rádi slyšeli, v jakém voze příští rok pojedu. Také bych to rád oznámil, ale ještě musíme doladit pár detailů. Myslím, že během dvou nebo tří týdnů to budeme schopni říci,“ říká di Resta. To, že ví, kde bude jezdit, má jen jedinou spojitost: DTM. V GP2, kde byl dlouhou dobu jako vážný kandidát na závodní sedačku, jsou již všechna místa zaplněna.

Trénink di Restu zatím baví, i když: „Je to hodně náročné. Určitě se zde více poznáte s lidmi a jezdci, ale především zde hrajeme hodně sportů. Nejde jen o to, abychom trávili nekonečné hodiny ve fitness centru, ale také o to, abychom se při posilování trošku pobavili.“ Jezdci mají na programu běžky, jízdu na lyžích, běhání ve sněhu, hokej, plavání a jógu.
Vytisknout

Diskuze: Co bude s di Restou?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Matějovského čekají první testy se Saleenem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud