Dárek za 300 000 dolarů

iM3, 18. srpna 2009, 17:02 Google+

Sarah Fisher mířila na natáčení reklamy pro hlavního sponzora její stáje, ale po vzoru amerického momentu překvapení na ní čekala místnost zaplněná rodinou, přáteli, lidmi z médií a nečekaný dárek – letošní monopost Dallara 2009.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fisher, Sarah

Fisher, Sarah | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Fisher oslaví narozeniny až 4. října, nicméně dárek za 300 000 dolarů obdržela už nyní. Monopost postrádal žlutočerné „válečné“ barvy stáje Sarah Fisher Racing, to ale vůbec nevadilo. Sympatickou závodnici i tak dohnal k slzám. „Úžasné, dostala jsem nové auto. Představte si, co nyní můžeme dokázat,“ nedokázala Fisher zabránit slzám dojetí.

Monopost projde první zatěžkávající zkouškou na oválech v Homesteadu-Miami a Chicagolandu, které letošní sezónu uzavírají. Fisher měla do nynějška k dispozici pouze jeden sedm let starý monopost. „Mít náhradní vůz znamená, že můžeme být mnohem agresivnější. Výrazně se změní náš přístup k závodům,“ podotkla Fisher.

Sarah Fisher už druhým rokem provozuje vlastní stáj a má za sebou několik závodů. Soustřeďuje se pouze na ovály, ale s novým monopostem dodala, že může zkusit štěstí i na klasických okruzích nebo krátkých oválech.

A kdo nákladný dárek koupil? Společnost Hartman Oil, která stáj od května 2008 sponzoruje. „Považuji Sarah za přítele,“ uvedl majoritní vlastník Willis E. Hartman. „Určitě bych mohl vypsat šek a sponzorovat jiný tým, ale se Sarah mám mnohem hlubší vztah. Zjistil jsem, že je velmi zajímavou a inteligentní osobností.“
Vytisknout

Diskuze: Dárek za 300 000 dolarů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lloyd, Alex

Šampión Alex Lloyd chce startovat ještě letos

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud