KV Racing končí s dobrou náladou

iM3, 9. září 2008, 17:56 Google+

KV RACING TECHNOLOGY - REVIEW; Poslední bodovaný závod přinesl týmu úspěch v podobě dalšího umístění v první pětce. Naopak smůlou zužovaný Servia šanci na dobrý výsledek tentokrát neměl.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Power, Will

Power, Will | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Will Power, 5.
Nikdy jsem si v závodě neužil tolik zábavy. Vůz by naprosto skvělý, tým odvedl během zastávek výbornou práci. Při každém pitstopu jsme získali několik pozici. Měli jsme dobré restary. Všechno klapalo. Byla to opravdu náročná sezóna, všichni tvrdě pracovali a já jsem rád, že jsem jim mohl přivézt tak dobrý výsledek, obzvlášť na je 1.5 mílovém oválu. Rozhodně to ukázalo pokrok týmu KV Racing Technology.

Oriol Servia, 17.

Toto je jeden z těch závodů, kdy nám hvězdy nebyly nakloněny. Při první zastávce se nechtěl zařadit první převodový stupeň. Při druhé nešlo natankovat. Ale celkově, vůz byl perfektní. Pořád jsme byli konkurenceschopní a měli šanci postupovat vpřed. Poté mi nějaký kus z cizího auta ulomil zrcátko. Vedení IndyCar nás donutilo ho vyměnit a to nás stálo několik kol. Tým pracoval po celý rok velmi tvrdě a je hezké vidět, což Will prokázal, že máme dobré auta, která mohou být konkurenceschopná na všech tratích.
Vytisknout

Diskuze: KV Racing končí s dobrou náladou

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Scott Dixon má větší radost z druhého titulu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud