Oficiálně: E. J. Viso do KV Racing

iM3, 23. února 2010, 17:04 Google+

Stáj KV Racing vedená Jimmy Vasserem a Kevinem Kalkhovenem v rozmezí jednoho týdne podepsala smlouvu s dvěma jezdci, prvním byl Takuma Sato, druhým je E. J. Viso, jenž s týmem nedávno testoval.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Viso, Ernesto

Viso, Ernesto | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Venezuelský závodník se těší státní podpoře v podobě ropného giganta PDVSA. Na monopostu s číslem 8 bude vedle loga PDVSA vozit i Herbalife, CANTV, SBA Airlines a týmového sponzora Plantronics.

Viso byl jednou nohou v KV Racing už nějakou dobu. „S E. J. jsme mluvili delší období, pak jsme absolvovali úspěšné testy v Sebringu,“ řekl generální manažer týmu Mark Johnson. „Za poslední dva roky udělal na Jimmyho dojem, jako jezdec rostl,“ nešetřil Johnson chválou.

Čtyřiadvacetiletý Viso strávil poslední dva roky v týmu HVM Racing, jeho nejlepším výsledkem bylo čtvrté místo v St. Peterburgu 2008, kde taktéž vedl několik kol. V letošní sezóně skončil poslední z pravidelně startujících jezdců.

Několik závodů s KV Racing absolvuje i Paul Tracy, přesněji řečeno, okopíruje loňský formát, kdy nastoupí do domácích závodů a dále do závodů vysílaných celostátní televizí.

Kolem KV Racing se začal motat i James Rossiter, bývalý testovací jezdec Super Aguri F1 a závodník v sérii ALMS. Nakolik bude jeho angažmá v týmu pravdivé, si budeme muset počkat. Nicméně v seznamu účastníků prvního oficiálního testování série IndyCar figuruje i třetí vůz, zatím bez jezdce.

Vytisknout

Diskuze: Oficiálně: E. J. Viso do KV Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Gordon, Robby

Robby Gordon by mohl startovat na Indy 500

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud