Nejtvrdší náraz absolvoval Jamie Camara

iM3, 26. května 2008, 14:02 Google+

CONQUEST RACING - REVIEW; Nováček Jamie Camara se podobně jako někteří piloti potýkal se značnou nedotáčivostí monopostu. A stejně jako ostatní, i on v jednom momentu nezvládl situaci a tvrdě havaroval. Bernoldi odvedl stabilní výkon, který ho vynesl na patnácté místo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Camara, Jaime

Camara, Jaime | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Enrique Bernoldi, 15.
Jsem velmi šťastný, byl to dobrý závod. Na začátku jsem se trochu vystrašil, jelikož kus z Rahalova monopostu mi vrazil do vozu. Byla nutná oprava, ale tým vše zvládl docela rychle. Snažil jsem se po celý závod. Indianapolis je dráha, kde můžete jezdit bez větších problémů. Vůz byl perfektní, během pitstopů jsme nikdy nemuseli nic měnit. Závod byl velmi dlouhý a únavný, ale jsem rád, že jsem na oválu konečně dojel do cíle, a navíc v Indianapolis.

Jamie Camara, nedokončil / 31.
Závod se vyvíjel dobře. Trochu jsem se trápil v provozu, mám se ještě co učit. Myslel jsem, že se budeme lepšit, ale z nějakého důvodu byl vůz čím dál více nedotáčivý. Nájezd do první zatáčky byl v pořádku, ale ve výjezdu mě postihla velká nedotáčivost. Snažil jsem se s tím bojovat, ale monopost si to zamířil rovnou do zdi. Nemohl jsem nic dělat, náraz to byl tvrdý.
Vytisknout

Diskuze: Nejtvrdší náraz absolvoval Jamie Camara

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Moraes, Mario

Bruno Junqueira čelil kurióznímu problému

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud