Trénink i kvalifikace kvůli dešti zrušeny

iM3, 18. dubna 2008, 10:10 Google+

MOTEGI - KVALIFIKACE; Helio Castroneves získal pole-position zadarmo. Aniž by musel cokoliv udělat, bude ve třetím závodě série IndyCar stát na prvním místě. Nepřízeň počasí totiž nedovolila odstartovat závěrečný trénink i kvalifikaci, tudíž o pořadí rozhodovaly pozice v šampionátu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Castroneves není v Japonsku žádným nováčkem, pole-position zde získal již potřetí za sebou, přičemž rok 2006 byl naprosto identický s tím letošním. Kvalifikace byla kvůli dešti zrušena a Castroneves tehdy vedl průběžné pořadí jezdců. Závod nakonec vyhrál. Pokud se mu to podaří i tento rok, slíbil, že na stupních vítězů zatančí. Máme se tedy na co těšit.

Stornovaný páteční den je pro všechny velmi nepříjemné. Pouhé dva tréninky jsou pro závodníky velmi málo, zejména pak pro nováčky, Hunter-Reay, Mutoh, Howard, Roth nebo Bell. Avšak nejhůře je na tom Roger Yasukawa z týmu Beck Motorsport. Stáj není pravidelným účastníkem seriálu a data, které ostatní nasbírali během předchozích ročníků jim rozhodně budou chybět.
Vytisknout

Diskuze: Trénink i kvalifikace kvůli dešti zrušeny

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rahal, Graham

Rahal po St. Pete nabudený na výhru aj v CCWS

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud