Sepang(1): Švýcaři vyhráli, Češi nedojeli

Daniel Šupa, 26. listopadu 2006, 11:56 Google+

Zástupce Švýcarska proměnil svoji včerejší pole position ve vítězství v dnešním dopolední sprintu, když od startu do cíle kontroloval vedoucí pozici. Tomáš Enge doplatil na kolizi s Brazílií a Itálií.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Grosjean, Romain

Grosjean, Romain | foto: A1 Grand Prix Media

Sdílejte článek

Švýcarsko na startu nezaváhalo a do první zatáčky vjíždělo spolu s vozem Nového Zélandu. Výhodnější stopu však držel Neel Jani, naopak Reida atakoval podobně jako v Brně Němec Hülkenberg. Došlo ke kontaktu a vůz Nového Zélandu měl ve zbývající části závodu poškozené zavěšení. Jani se stal šestým vítězem v sedmi letošních uskutečněných závodech. „Měl jsem dnes čistý závod a nesnažil jsem se zbytečně příliš tlačit.“

Reid se nevzdával, ale svého soka Hülkenberga předjet nedokázal. „S tím co se stalo v první zatáčce přirozeně spokojený nejsem. Budeme si o tom muset promluvit, stalo se to podruhé za sebou. Naštěstí jsme tentokrát nevypadli, ale poškodil mi zavěšení zadního kola,“ uvedl Reid, kterého doplnil Němec tvrzením, že si před uvedení svého názoru musí prohlédnout záznamy, aby věděl přesně, jak ke kontakt došlo.

Čtvrté místo získal domácí zástupce Alex Yoong s vozem Malajsie. Následoval pak stroj Velké Británie a Francie. Tomáš Enge doplatil na další kolizi, které se zúčastnil a závod s na pravé straně poškozeným vozem nedokončil.

Do hlavního závodu na 35 kol odstartuje první opět Švýcarsko před Německem a vozem Nového Zélandu.

Výsledky krátkého závodu


Foto: A1 Grand Prix Media

Vytisknout

Diskuze: Sepang(1): Švýcaři vyhráli, Češi nedojeli

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jani, Neel

Propadli jsme, z pole position Švýcaři

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud