Vyjde to letos Greenovi?

Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Jamie Green skončil loni na celkovém čtvrtém místě, ale stále má hlad po větším úspěchu. A hladový bude zřejmě do té doby, než získá vysněný titul šampióna DTM.

Už loni si Green brousil zuby na nejvyšší příčky, ale nevždy se mu daný závod úplně povedl. Celkově si připsal dvě vítězství – v Mugellu a na Norisringu, ale na slavném Nürburgringu zaujal možná ještě více. Z třinácté příčky na startu se probojoval až na bronz a před vyprodaným hledištěm tak mohl stanout na podiu. Obecně u Greena platí, že v závodě končí výše než na startu. Loni se mu tenhle kousek povedl celkem šestkrát. Pomůže mu i tohle letos k titulu?

"Po prvním kole jsem měl vždy velkou rychlost, ale nyní již vím, jak být rychlý po celý závod. To je přesně to, co je potřeba k pravidelnému zisku bodů. Loni to byl dobrý rok, vyhrál jsem dva závody a jen Timo Scheider dokázal vyhrát o závod víc. Tři závody se mi příliš nevydařily, ale jinak jsem měl namířeno na titul, tak že to byla dobrá sezona, jen to čtvrté místo v pořadí to moc neodráží. Nejvíce budu samozřejmě vzpomínat na Mugello a Norisring," říká Jamie Green.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu