Baby Driver je zpět! Po svém využil kalamitu v New Yorku oblíbený herec Ansel Elgort

Ansel Elgort, hlavní hrdina filmu Baby Driver, opět dovádí se Subaru Impreza WRX

Ansel Elgort, hlavní hrdina filmu Baby Driver, opět dovádí se Subaru Impreza WRX | foto: twitter

Když se minulý rok objevil na plátnech kin film Baby Driver, okamžitě vzbudil poprask. Hlavní role se zde ujal Ansel Elgort, jehož kousky s červenou Imprezou WRX se staly během chvíle legendárními. Samozřejmě, většinu tvrdé práce oddřeli kaskadéři a profesionálově, nicméně i Ansel musel projít tvrdým tréningem, který před časem zužitkoval.

O tom se ostatně mohli přesvědčit jeho fanoušci, kteří ho sledují na Twitteru. Právě na tuhle sociální síť totiž Ansel nahrál krátké video, ve kterém dovádí opět s červenou Imprezou WRX během sněhové bouře, která postihla město New York.

Patnáct sekund dlouhý klip sice postrádá stamilionovou produkci, příběh nebo fantastický soundtrack, ale to hlavní mu nechybí: driftujcí Impreza, se kterou Ansel předvádí alespoň pár koleček na sněhu.

Není jisté, zda se jedná o jedno z původních aut, které filmaři používali během natáčení, nebo zda si Ansel sehnal nové. Kromě jedné nefunkční žárovky však automobil vypadá přesně tak, jako ve filmu. A hlavně působí stejně zábavně.

Co se týče původních automobilů použitých při natáčení, jedna z nich, použitá při natáčení úvodní scény, se vydražila na eBay za neuvěřitelných 69 100 dolarů (1,46 milionu). Přitom se jednalo o vůz s pohonem pouze zadní nápravy, oděrkami z natáčení a s nájezdem 270000 kilometrů, což je na WRX skutečně hodně.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu