Audi R8 V10 Plus skončilo na střeše, co se stalo?

havarované Audi R8 Plus

havarované Audi R8 Plus | foto: facebook

Druhá generace Audi R8 V10 Plus byla zničena při zkušební jízdě před několika dny ve Velké Británii. Pohled na výsledné dílo zkázy je pak jen pro silnější povahy.

Potenciální zákazník si vzal na zkušební jízdu tuhle žlutou bestii, jenže jeho nedostatek řidičských dovedností způsobil vážné poškození dotyčné R8ky. S největší pravděpodobností navíc superauto skončí na odpis, protože škody jsou velmi velké.

Podle předběžných informací se řidič dostal na obrubník, který jej vymrštil a dost nepochopitelným způsobem se mu povedlo auto převrátit na střechu. O tom, jak to dopadlo, navíc svědčí přiložená fotogalerie, na kterou není hezký pohled.

img-responsive

havarované Audi R8 Plus | foto: facebook

Dobrou zprávou je tak snad jen to, že řidič neutrpěl žádná vážná zranění, a bude v pořádku. Soudě podle závažnosti poškození a nehody v ne zrovna malé rychlosti byl řidič ochráněn víc než dobře. A pokud se ptáte, co vlastně tohle auto pohání, tak je to 5,2-litrový desetiválec s výkonem 610 koní. Ani pohon všech kol quattro však neznamená, že můžete za všech okolností jezdit jako "prase"..

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu