Opel Astra TCR - závodní Astra se ukáže ve Frankfurtu

ar5, 2. srpna 2015, 02:30 Google+

Na dalším ročníku frankfurtského autosalonu se ukáže nové závodní auto od Opelu. Základem se stane nová Astra a vůz by měl soutěžit v šampionátu TCR.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Opel Astra TCR race car

Opel Astra TCR race car | foto: Opel

Sdílejte článek

Ten se skládá z národních a kontinentálních mistrovství, stejně jako globální serie TCR International Series. Opel říká, že vytvořil ideální závodí vozidlo skupiny TCR, které si inspiraci bere z dříve představeného konceptu Astra Extreme. Ta slibovala něco podobného a jak se zdá, už se nám začíná rýsovat finální produkt.

img-responsive

Opel Astra TCR race car | foto: Opel

Podrobné specifikace budou zveřejněny až později, ale vůz bude používat přeplňovaný 2,0-litrový motor, který produkuje 330 koní a  410 Nm točivého momentu. Přiložené snímky navíc naznačují, že nejen výkon bude tím, čeho by se měla konkurence bát. Astra TCR dostane agresivní bod kit, odlehčené díly karoserie a zadní křídlo s difuzorem. V kabině nebude chybět bezpečnostní klec a sportovní skořepinové edačky.

Vedení Opelu k celé věci říká, že "filozofie nové řady TCR odpovídá naší představě cílového zákazníka milujícího závodění. Chceme dát ambiciózní vůz do soukromého vlastnictví závodním týmům a podporovat platformu pro vzrušující sport."

Vytisknout

Diskuze: Opel Astra TCR - závodní Astra se ukáže ve Frankfurtu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Red Bull Ring: V neděli na mokrém Red Bull Ringu vítězí Ekström

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud