Honda bude představovat v Paříži

Civic Type-R

Civic Type-R | foto: Honda Motor

Honda bude mít na pařížském autosalonu větší expozici než kdykoliv předtím. Bude zde odhalovat své dva důležité modely: nové kompaktní SUV CR-V a sportovní model Civic Type R.

Třetí generace kompaktního SUV CR-V by měla být více praktická a přitom by se měla zaměřit na jízdní vlastnosti, styl a luxusnější interiér, čímž by se chtěla zařadit na vrchol segmentu SUV. Bude dosažitelný s adaptivním tempomatem a systémem zmírňujícím následky nehody (CMBS). V CR-V by se měl vedle osvědčeného turbodieselu 2,2 CTDi objevit i zcela nový benzínový motor o objemu 2,0 litru, který bude na špičce z hlediska výkonu a spotřeby.

Honda bude také představovat dlouho očekávaný sportovní model Civic Type R, který by měl přinést nejméně stejně tolik radosti z jízdy jako předchozí model. Další představení se bude týkat modelu FR-V, konkrétně bude představen modelový rok 2007 tohoto modelu. V tomto MPV, které má dvě řady po třech sedadlech, se nově představí motor 1,8 litru, který se nyní používá v Civicu a taky několik vylepšení v interieru i exterieru.

Foto: Honda Motor Europe

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu