52 vozů Audi na MFF v Karlových Varech

A8

A8 | foto: Audi ČR

Flotila celkem 52 vozů Audi bude k dispozici celebritám, které se zúčastní letošního už 41. ročníku Mezinárodního filmového festivalu (MFF), konaného na přelomu června a července v Karlových Varech.

Organizátorům a zejména VIP hostům letošního MFF bude sloužit 30 nejprestižnějších limuzín Audi A8Long W12 v prodloužené verzi, dále žhavá novinka, výkonné SUV Audi Q7, bude zastoupena 15 vozy. Celebritám při "spanilých jízdách" skvěle poslouží také 7 vozů Audi A4 Cabriolet. Neméně důležité než výkony a komfort poskytovaný vozy Audi je také jejich ohleduplnost k životnímu prostředí, protože doprava bude zajišťována i v oblastech vyhrazených pěšímu provozu.
 
„Partnerství s festivalem, kterého se zúčastňuje na 150 tisíc návštěvníků a mnoho společenských celebrit první velikosti, je pro nás velkou poctou,“ říká Petr Neústupný, vedoucí Divize Audi společnosti Import Volkswagen Group. „Potvrzuje totiž nejvyšší kvalitu nejenom našich modelů, ale i souvisejících služeb.“

Vzrušující svět stříbrného plátna není pro značku Audi neznámým prostředím – vozy Audi hrály například i ve filmech Ronin (1998), Mission Impossible II (2000), Proroctví z temnot (2002), Jak na věc (2002), Pravá blondýnka II (2003) nebo I, Robot (2004), ve kterých se objevovaly vedle takových hvězd, jakými jsou Jean Reno, Robert de Niro, Russel Crowe, Richard Gere, Hugh Grant, Will Smith a další.

Letošní MFF není zdaleka první společenskou či kulturní událostí, jejíž organizátoři přivítali možnost zdůraznit význam jimi zajišťované akce tím, že vzácným návštěvníkům poskytnou špičkové služby a pohodlí vozů Audi. Značka Audi vystupovala v roli oficiálního přepravce mimo jiné i při pražském Výročním zasedání Mezinárodního měnového fondu a Skupiny Světové banky nebo při summitu NATO v Praze.

Audi

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu