Rallye Český Krumlov dětem

RallyZone.cz, 13. května 2019, 17:51 Google+

Nechte děti nahlédnout do zákulisí rallyového teamu. ÚAMK Automotoklub Rallye Český Krumlov pořádá ve dnech 17. a 18. května jednu z nejhezčích rally v mistrovství České republiky. Vše o celé rallye se dozvíte na webu www.rallyekrumlov.cz. V jejím rámci proběhne i další dějství akce Rally dětem organizované teamem Vančík Motorsport s podporou MOL Česká republika a Samohýl Škoda Team. Nabízíme dětem návštěvu celého zázemí teamu Miroslava Jakeše a Martina Březíka a ukážeme jim všechno, co nemohou vidět zpoza bariér.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally dětem

Rally dětem | foto: Archiv pořadatele

Sdílejte článek

V přibližně 50minutových blocích, kdy budou rally vozy na trati, necháme děti mezi 6-14 lety nahlédnout do zákulisí chodu rally teamu, přípravy vozu, seznámíme je s tím, co dělají mechanici a posádka před i při rally, ukážeme jim bezpečnostní výbavu a budou si moci projít celé zázemí teamu včetně skladů, dílen a cateringu.  Vysvětlíme jim, kdy se používají jaké pneumatiky, jak se pečuje o vůz během rally a co všechno lze během rally v servisu opravit. Součástí exkurze bude i malý nesoutěžní kvíz ze znalostí zásad bezpečnosti provozu na silnicích, bezpečnostních zásad při rally a technických znalostí. Na památku dostanou účastníci drobné upomínky. Průvodcem bude dětem Kateřina Trojanová, bývalá rally pilotka a trojnásobná nositelka Ceny Elišky Junkové. Fotografie z akce zveřejníme na facebooku.

Exkurze budou probíhat v přibližně padesátiminutových blocích, které jsou naplánovány tak, aby je bylo možné spojit s návštěvou budějovické rychlostní zkoušky. Vše tedy proběhne na výstavišti v Českých Budějovicích, hledejte stan, loga a vlajky Rally dětem. Začneme v pátek 17. května ve 14:25 hod. autogramiádou posádek Jakeš-Machů a Březík-Omelka. Exkurze pak budou začínat ve 14:40; 17:00 a 18:50. V sobotu 18 května proběhnou dva bloky ve 12:00 a 13:50. Přihlásit se lze na e-mailu rallydetem@seznam.cz do čtvrtka 16. května do půlnoci ve formátu jméno dítěte/věk/čas exkurze/mobilní telefon. Opozdilci se mohou hlásit i v pátek a sobotu prostřednictvím SMS ve stejném formátu na mobil 607 570 505.

Těšíme se na vás a doufáme, že se dětem bude akce líbit.

Autor: Jiří Šteg

Vytisknout

Diskuze: Rallye Český Krumlov dětem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Valašská Rally (CZE)

Letos snad bez kajaku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud