Minařík racing na prahu nové sezony

Barbora Vebrová, 25. března 2019, 13:18 Google+

Již jen pár dní zbývá do startu prvního podniku letošního roku – Valašské rally ValMez 2019. V zimní pauze nezahálel ani slušovický tým pod vedením Lubomíra Minaříka.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Minařík Racing

Minařík Racing | foto: Archiv týmu

Sdílejte článek

Všichni členové i posádky Minařík racing pilovali své kondice a ladili závodní stroje. Posádky se již nyní nemohou dočkat, až poprvé usednou do závodniček a se svými soupeři poměří síly na tratích rychlostních zkoušek. Na Valašské rally bude mít Minařík racing hned trojí zastoupení. Tři posádky, které jsou týmovými kolegy a zároveň všechny tři startuji v Peugeot cupu. První posádkou je René Dohnal se spolujezdcem Romanem Švecem. Kluci usednou stejně jako loni do Peugeotu 208 R2. Od pořadatelů dostali přidělené startovní číslo 37 a budou se prát o co nejlepší umístění na domácích tratích. Jedním ze soupeřů Reného, ale také týmovým kolegou je Petr Gargulák. Pro letošní sezonu si na sedadlo spolujezdce přizval Petra Hanzlíka. Petrové budou tedy startovat také s Peugeot 208 R2 a na autě povezou startovní číslo 41. S třetím Peugeotem 208 R2 pojede letos premiérově Milan Obadal. K novému vozu si pozval také nového spolujezdce, kterým je Bohumil Černoch. Obadal při své premiéře s vozem R2 pojede se startovním číslem 60.

Pořadatelé Valašské rally pro posádky připravili celkem 14 rychlostních zkoušek, mezi kterými nechybí ani měřený úsek v centru Valašského Meziříčí nebo na Tatra polygonu. Městská okruhovka se pojede v pátek, na sobotu je připraveno sedm rychlostek a v neděli na posádky čeká šest erzet. Celková délka rychlostních zkoušek je 164,39 kilometrů. Servisní zázemí najdou posádky v areálu Tatry v Kopřivnici. Všichni fanoušci, kteří dorazí do Kopřivnice jsou zváni k servisnímu zázemí Minařík racing, kde si mohou vyzvednout podpisové kartičky a shlédnout práci celého týmu.

 

Vytisknout

Diskuze: Minařík racing na prahu nové sezony

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Test Samohýl Škoda Team

Test Samohýl Škoda Teamu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud