Do Fulneku opět pro podium

RallyZone.cz, 12. srpna 2022, 15:23 Google+

Vedoucí posádka průběžného pořadí Poháru 2+ v rámci Pirelli Rallysprint série Vojtěch Štajf a František Rajnoha míří o nadcházejícím víkendu na Rally Fulnek – Odry. Do čtvrtého podniku seriálu jednodenních soutěží odstartuje opět s vozem ŠKODA FABIA Rally2 evo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Štajf, Vojtěch - Rajnoha, František

Štajf, Vojtěch - Rajnoha, František | foto: Archiv jezdce

Sdílejte článek

Téměř osm desítek přihlášených posádek se soudobými i historickými vozy změří své síly v rámci letošního ročníku Rally Fulnek – Odry. Na účastníky této soutěže čeká celkem šest rychlostních zkoušek o celkové délce 71 kilometrů, tradičně rozdělených do dvou totožných sekcí. Letošní Rally Fulnek – Odry nabídne na zmíněné trati mimo jiné zajímavou konfrontaci mladých talentovaných jezdců a zkušených soutěžních matadorů.

Vojtěch Štajf s Františkem Rajnohou, kteří zde vloni obsadili celkově třetí místo, vsadí na atraktivních tratích rychlostních zkoušek opět na kvalitu vozu ŠKODA FABIA Rally2 evo. S totožnou technikou startovali i na minulé soutěži v Příbrami a pro letošní ročník Rally Fulnek – Odry směřují své cíle opět na pódiové umístění, a to i při poměrně silné konkurenci startujících posádek, pro které je právě okolí Fulneku téměř domácím prostředím.

„Po roce se s Františkem opět rádi vracíme do Fulneku. Krása téhle soutěže spočívá v poměrně náročných erzetách, jejichž profil připomíná rychlostní zkoušky populární Valašské rally. A když se k tomu přidá skvělá organizace Jaromíra Tomaštíka, často proměnlivé počasí a několik opravdu kvalitních přihlášených posádek s vynikající znalostí zdejších tratí, tak mohou příchozí diváci určitě očekávat dobře chutnající soutěžácký koktejl,“ předpovídá atraktivitu jednodenní soutěže Vojtěch Štajf, jezdec týmu ACCR Racing21 a dodává: „Jako aktuální lídři Poháru 2+ máme zcela jasný cíl v podobě pódiového umístění, minimálně stejného jako vloni. I proto jsme se opět rozhodli pro vůz FABIA Rally2 v nejnovější evoluční verzi zapůjčený od Martina Severy. V Příbrami jsme jasně ukázali, že závodění s tímhle autem jsme nezapomněli. Jsem ale přesvědčený, že při dalším jeho startu ve Fulneku budeme na erzetách ještě rychlejší.“

Soutěž Rally Fulnek – Odry bude odstartována v sobotu 13. srpna 2022 v 9 hodin a cílem na náměstí Komenského ve Fulneku projedou posádky krátce po 16. hodině.

Více informací o týmu na:

www.facebook.com/racing21rallyteam 
Racing21_rallyteam 
www.racing21.cz 

Vytisknout

Diskuze: Do Fulneku opět pro podium

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Rentor RallyCup Kopřivnice - květen

Fulnek bude svědkem jedné premiéry

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud