Souboj o sedačku ve Ferrari se zúžil na dva závodníky

iM3, 9. února 2017, 07:33 Google+

Tým AF Corse intenzivně hledá náhradu za Gianmaria Bruniho, který je na cestě ke konkurenčnímu týmu Porsche. Souboj o sedačku ve vozu Ferrari 488 GTE stáje AF Corse v šampionátu FIA WEC se po soukromém testování zúžil na Miguela Molinu a Nycka de Vriese.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
AF Corse Ferrari posádky James Calado, Gianmaria Bruni

AF Corse Ferrari posádky James Calado, Gianmaria Bruni | foto: Adrenal Media

Sdílejte článek

Na okruhu Vallelunga severně od Říma se do Ferrari 488 posadili Alessandro Pier Guidi, Alex Riberas, Miguel Molina a Nyck de Vries. První dva jmenovaní už mají s Ferrari zkušenosti a italskou značku hájí v jiných šampionátech. Největší dojem na AF Corse však udělala mladá krev Molina a de Vries.

Podle informaci se Molina s de Vriesem posunuli v pomyslném žebříčku před Piera Guidiho a Riberase. Místo v šampionátu FIA WEC je však jedno. Nutno podotknout, že za Bruniho plat AF Corse hravě angažuje dvě vycházející hvězdy světa sportovních vozů.

Nizozemec Nyck de Vries nepochybně oplývá talentem. Teprve dvaadvacetiletý jezdec byl z Ferrari 488 GTE nadšen, přitom svou dosavadní kariéru strávil jen za volantem monopostů. De Vries má na kontě titul ve Formuli Renault 2.0, mezi silnějšími Renaulty 3.5 skončil na třetím místě a loni debutoval v GP3, kde mu po dvou výhrách patřilo celkové šesté místo.

Miguel Molina debutoval v DTM ve dvaceti letech a po sedmi sezonách v tomto šampionátu končí. Za tu dobu vyhrál tři závody a nejlepšího umístění dosáhl v první sezoně – bylo z toho desáté místo.

Vytisknout

Diskuze: Souboj o sedačku ve Ferrari se zúžil na dva závodníky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Chevrolet Camaro GT4.R

Další štika v rybníku, Chevrolet představil Camaro GT4

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud