Čína: První vítězství ByKolles Racing

iM1, 10. listopadu 2016, 12:45 Google+

Soukromý tým kategorie LMP1 vyhrál v Číně těžký závod a v průběžném pořadí šampionátu si upevnil druhou příčku. Jak viděla závod posádka týmu z německého Gredingu?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Prototyp CLM P1/01 Aer týmu ByKolles Racing posádky Simon Trummer, Pierre Kaffer, Oliver Webb

Prototyp CLM P1/01 Aer týmu ByKolles Racing posádky Simon Trummer, Pierre Kaffer, Oliver Webb | foto: Bykolles Racing

Sdílejte článek

Boris Bermes, vedoucí týmu: „Nakonec se nám podařilo sklidit plody naší dlouhotrvající tvrdé práce. Šli jsme stále za vytýčeným cílem, je to pro nás velký okamžik. Tým odvedl ve všech částech víkendu bezchybný a konzistentní výkon. Tento výsledek je pro nás vzpruhou před posledním závodem sezóny.

Simon Trummer: „Na tento úspěch jsme čekali dlouho, ale konečně se štěstí přiklonilo i na naší stranu. Odevzdali jsme své maximum, ostatně jako vždy. Také nás podržela technika a konečně jsme byli odměněni. Podmínky na trati byly velmi obtížné. Nízká úroveň přilnavosti, extrémní opotřebení pneumatik a velký provoz nám dali hodně zabrat. Ale nakonec jsme všechny tyto výzvy zvládli.

Oliver Webb: „Byl to můj první závod zde v Šanghaji v prototypu LMP1.  Pocit, že mohu slavit po dnešní tvrdé práci na stupních vítězů se šampaňským v ruce, je nepopsatelný. Mám velkou radost i za všechny mechaniky a inženýry z našeho týmu. Chlapci odváděli celé měsíce neuvěřitelnou práci, ale neustále nás stíhaly samé nezdary. Nakonec jsme zaslouženě odměněni. Nyní se těším na finále v Bahrajnu.

Pierre Kaffer: „Teď se mohu konečně zhluboka nadechnout, protože zde v Šanghaji jsme se potýkali se samými těžkými výzvami. Práce s pneumatikami byla nesmírně složitá. Na trati bylo hodně žmolků z pneumatik. Když nějaký ulpí na pneumatice, ztratíte přilnavost a to vás zpomalí. Takže jsme museli neustále pečlivě vybírat stopu, abychom ztratili co nejméně.. Konečně se nám podařilo dosáhnout velkého úspěchu a byli jsme odměněni. Doufám, že v Bahrajnu znovu zvítězíme, byl by to uspokojivý závěr těžké sezóny 2016.

Vytisknout

Diskuze: Čína: První vítězství ByKolles Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Vůz týmu SMP Racing s posádkou Viktor Shaitar, Kirill Ladygin, Vitalij Petrov

Čína: SMP Racing dostal oba vozy do cíle

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud