Mise splněna - co říkají na obhajobu titulu představitelé Porsche?

iM1, 8. listopadu 2016, 23:55 Google+

Když Brendon Hartley v Šanghaji projel vítězně cílem, strhly se v garáži Porsche velké oslavy. Porsche v tu chvíli obhájilo mistrovský titul mezi značkami. Co k tomu říkají hlavní představitelé německého závodního týmu?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Posádka Porsche 919 Hybrid Marc Lieb, Romain Dumas, Neel Jani slaví v Šanghaji obhajobu mistrovského titulu

Posádka Porsche 919 Hybrid Marc Lieb, Romain Dumas, Neel Jani slaví v Šanghaji obhajobu mistrovského titulu | foto: Porsche

Sdílejte článek

Michael Steiner, člen představenstva Porsche AG zodpovědný za oblast vývoje a výzkumu: „Obhajoba světového poháru znamená pro značku Porsche další potvrzení správnosti filozofie konceptu prototypu 919 Hybrid, který jsme postavili ve Weissachu a který navazuje na své předchůdce, kterými byly např. modely RS 718, 904, 917, 956 a další. Tyto všechny vozy se velkým písmem zapsaly do dějin světového motorsportu a nyní se k nim připojuje i 919 Hybrid. Všechny tyto legendární modely přispěly k vývoji produkčních vozů a u 919 Hybrid tomu nebude jinak. Jsem hrdý na celý náš tým.

Fritz Enzinger, viceprezident programu LMP1: „Tento vynikající úspěch jsme dosáhli jen díky nezměrnému úsilí všech zúčastněných. Mechanici, inženýři, jezdci a mnoho dalších lidí v zákulisí tvrdě pracovalo a nyní jsme za tuto práci odměněni v podobě druhého titulu v řadě. To nedokazuje jen potenciál vozu, ale hlavně celého našeho týmu. Všem srdečně děkuji.

Andreas Seidl, šéf týmu: „Je to skvělé, že jsme obhájili mistrovský titul mezi konstruktéry. Obhajoba titulu je vždy těžší, než jeho prvotní zisk. Je to úspěch každého jednotlivého člena týmu, ať doma ve Weissachu nebo zde na závodní trati a samozřejmě nesmím zapomenout ani na naše partnery. Také oni se svou měrou na zisku titulu podíleli. Je to výsledek společného úsilí všech, máme silné a spolehlivé auto a silný a obětavý tým. Tady v Šanghaji jsme to vše poskládali dohromady a zakončili celou naši snahu ve velkém stylu. Získali jsme pole position, zajeli nejrychlejší kolo, zvítězili. Měli jsme nejrychlejší vůz na trati, nejrychlejší zastávky v boxech, nejlepší strategii a nejlepší jezdce. Toto vítězství, a s ním i obhajobu titulu, jsme si zasloužili a nyní se budeme soustředit na Bahrajn, kde je naším cílem obhajoba mistrovského titulu v šampionátu jezdců.

Vytisknout

Diskuze: Mise splněna - co říkají na obhajobu titulu představitelé Porsche?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Pretentace týmu Signatech Alpine A460 s posádkou Nicolas Lapierre, Gustavo Menezes, Stéphane Richelmi

Jak si Signatech dojel pro mistrovský titul?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud