Potvrzeno: AF Corse v MS FIA GT1 s Ferrari

iM2, 23. února 2012, 22:39 Google+

Ferrari dnes oficiálně potvrdilo, že jeho barvy bude v MS GT1 vozů hájit italská stáj AF Corse. Samotná značka potvrdila svoji účast v šampionátu již na začátku tohoto měsíce, jméno týmu, který bude nasazovat jeho vozy

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Tým potvrdil, že v jednom z jejich Ferrari 458 Italia GT3 pojede mistr Evropského mistrovství GT3 vozů, Francesco Castellacci. Jeho kolegou bude Belgičan Enzo Ide. "Díky skvělé práci, kterou pro nás vloni Francesco spolu s Leoem odvedli, jsme mohli tuto sezonu plánovat s daleko větší jistotou," říká šéf týmu.

"Díky vítězstvím, které jsme získali v ME GT3 vozů i přesto, že jezdci byli nezkušení a s vozem GT jezdili poprvé, jsme byli schopni přijmout novou výzvu - MS GT1 vozů. Skutečnost, že bude naše spolupráce s Castellaccim pokračovat a navíc v našem týmu přivítáme Ideho - který byl asi největším naším konkurentem v minulé sezoně, pro nás představuje velkou výzvu."

"Nemůžeme se dočkat toho, až budeme zpět na trati. První test proběhne 6. a 7. března ve Vallelungi, v Itálii," zakončil. AF Corse vyhrálo v minulosti s vozy GT hned několik titulů. Mezi ty nejvýznamnější se určitě řadí 3 jezdecké a 4 týmové tituly ve FIA GT2.

Vytisknout

Diskuze: Potvrzeno: AF Corse v MS FIA GT1 s Ferrari

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Ekström: Největším rozdílem jsou nové gumy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud