V MS GT1 vozů uvidíme i Audi R8 LMS GT3

iM2, 25. prosince 2011, 21:20 Google+

Belgický tým WRT bude v nové sezoně do MS GT1 vozů nasazovat Audi R8 LMS GT3. Dvě Audi R8 LMS ultra budou reprezentovat novou značku, která se do MS GT1 vozů dostala díky změně pravidel a přechodu z GT1 vozů na vozy kategorie GT3.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Tým z belgického Flenu nasazoval v sezoně 2010 Audi do ME GT3 vozů, pro novou sezonu se rozhodl vstoupit do nejprestižnější série GT vozů. Jedna se pouze o dva roky starý tým, který už ale dokázal posbírat spoustu úspěchu. Letos vyhrál prestižní 24 hodinovku ve Spa Francorchamps a 24 hodinovku v Zolderu. I tyto vítězství mu dopomohly k celkovému prvenství v Blancpain Endurance Series.

"Šampionát FIA GT1 je pro nás nový úkol. Čeká na nás velmi zajímavý projekt, na který se již všichni zaměstnanci těší," říká Vincent Vosse, týmový šéf.

Také v samotném sídle Audi, v Ingolstadtu, se ze vstupu do MS GT1 vozů těší: "Kvitujeme s povděkem rozhodnutí FIA, že se MS bude jezdit s vozy GT3. Tyto vozy se tím dostanou na nejvyšší možnou úroveň, zatím byly používany převážně v národních šampionátech a nebo ME. Velice nás těší, že se tým WRT rozhodl vstoupit do šampionátu s našemi vozy a tím bude reprezentovat značku Audi," říká Werner Frowein, obchodní ředitel Audi pro motorsport.

 Pro více fotografií Audi R8 LMS ultra GT3 klikněte zde.

Dalšími potvrzenými značkami v MS GT1 vozů jsou McLaren a Mercedes.

Vytisknout

Diskuze: V MS GT1 vozů uvidíme i Audi R8 LMS GT3

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Pastorelli/Schwager

Mercedesy SLS GT3 by měl nasazovat Münnich

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud