Young Driver AMR: Jeden nováček v týmu

iM2, 24. února 2011, 12:34 Google+

Tým Young Driver Aston Martin oznámil svoje jezdecké složení pro sezonu 2011. Z loňských jezdců zůstávající Darren Turner, Stefan Mücke a už dříve oznámený Tomáš Enge. Nováčkem v týmu bude Alex Muller.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge/Turner

Enge/Turner | foto: BPA sport marketing, a.s.

Sdílejte článek

Turner, Enge a Mücke jsou továrními jezdci Aston Martinu. Letos dojde ke změně v jezdeckých dvojicích, když ve voze se startovním číslem 8 pojedou Turner s Mückem (vloni se střídal s Christofferem Nygaardem) a ve druhém autě (7) se budou střídat Enge s Mullerem. Muller vloni jezdil v Corvette týmu Mad-Croc a také Maserati týmu Hegersport.

Turner poprvé v životě vytvoří jezdecký pár s Mückem: „Sice letos nepojedu s mým dlouholetým kamarádem Tomášem, ale těším se na novou spolupráci se Stefanem. Často jsme byli ve stejném týmu, ale ještě nikdy jsme nejeli ve stejném voze. Už teď se mi s ním dobře spolupracuje, vycházíme spolu velmi dobře. Doufám, že vyhrajeme nějaké závody.“

Nováček Muller zase věří, že může s týmem Young Driver zabojovat o titul. Jen připomeňme, že Enge s Turnerem vloni bojovali o titul až do posledního závodu v San Luis.

„Jsem v týmu nový. Ale už teď se zde cítím velmi dobře, atmosféra je skvělá. Společně s Tomášem máme na to, abychom vyhrávali závody. Očekávám, že se nám to podaří. Letos bude konkurence velmi tvrdá, ale já předpokládám, že budeme bojovat o titul,“ říká Alex.
Vytisknout

Diskuze: Young Driver AMR: Jeden nováček v týmu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kristensen, Tom

Audi výrazně mění jezdce, i v továrním týmu!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud