Makowiecki míří také do Marc VDS

iM2, 9. února 2011, 17:44 Google+

Jeden z předních jezdců FIA GT, Frederic Makowiecki, pro sezonu 2011 změnil tým i vůz. Letos bude jezdit pro tým Marc VDS s Fordem GT.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Leinders/Martin

Leinders/Martin | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Makowiecki letos vyhrál tři závody a skončil na celkovém třetím místě, to sedal za volant Aston Martinu týmu Hexis. Výsledek je o to cennější, že to byl jeho první na top mezinárodní úrovni. 30letý Francouz se stane kolegou Maxime Martina a budou jezdit s Fordem s číslem 41. Loňský týmový kolega Martina, Bas Leinders, letos bude jezdit s autem s číslem 40 a střídat se bude s  Marcem Hennericim. Ten byl v loňském ročníků pátý, když jezdil s Corvette týmu Phoenix.

Generální manažer týmu Marc VDS, Jean-Michel Delporte, k tomu říká: "Samozřejmě jsme velmi hrdí na to, že jsme pro nadcházející sezonu podepsali s jezdcem Fredericova kalibru. Pro mě byly dva objevy sezony 2010 Maxime Martin a Frederic Makowiecki, takže to, že je máme v našich Fordech GT je opravdu vzrušující. Je to dobré jak pro nás, tak i pro šampionát."

"Myslím, že s Fredericem, Maximem, Marcem a Basem máme perf
ektní kombinaci mládí a zkušeností, což udělá tým Marc VDS Racing mnohem více konkurenceschopným pro druhou sezonu MS GT1 vozů."
Vytisknout

Diskuze: Makowiecki míří také do Marc VDS

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Turner

Young Driver AMR je připraven na druhý ročník

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud