U Matechu střídá Grosjeana Prost!

iM2, 28. srpna 2010, 11:52 Google+

Stáj Matech se postarala o další změnu v jezdeckém poli šampionátu FIA GT1. Švýcarský tým mění své jezdce dost často. Jediným závodníkem, který v týmu vydržel od začátku roku, je Thomas Mutsch. U Matechu počínaje závodem v Německu končí i Romain Grosjean.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutsch, Thomas

Mutsch, Thomas | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Tentokrát se však nejedná o jezdeckou výměnu v důsledku nekonkurenceschopnosti daného pilota. Mladý Francouz se totiž rozhodl soustředit na šampionát GP2. Za dobu svého působení ve FIA GT dokázal Romain vyhrát dva závody a v pořadí jezdců se dlouho vyhříval na čele. Určitě můžeme říct, že patřil mezi nejrychlejší jezdce v šampionátu.

Náhradníkem za Grosjeana se stal Nicolas Prost, syn bývalého šampióna F1, Alaina Prosta. Nicolas doposud závodil v Le Mans Series. "Jsem opravdu potěšen skutečností, že tým doplnil Nicolas," říká týmový manažer, Martin Bartek.

A pokračuje: "Teď máme jednu z nejsilnějších jezdeckých sestav v šampionátu. Jsem si jistý úspěchem. Prost měl možnost vyzkoušet si auto během testu, který jsme uspořádali. Hned od začátku dosahoval rychlosti našich stálých jezdců."

Vytisknout

Diskuze: U Matechu střídá Grosjeana Prost!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Rossiho nahradí u Yamahy Ben Spies

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud