Wieth Racing prožívá rušnou zimu

Daniel Šupa, 1. února 2004, 00:29 Google+

Stáj nasazující vozy Ferrari pracuje na loňském voze, ale připravuje i vůz nový.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kaufmann/Wieth/Zoboli

Kaufmann/Wieth/Zoboli | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Zatímco favorizované stáje připravují novinku od Ferrari - model F575 Maranello, německý tým modifikuje loni používané F550 Maranello. Inovovaná je především přední část vozu. Tlumiče spolu s maskou a 12,5 palci širokými ráfky ATS by měly přispět k lepší ovladatelnosti.

„Tyto změny by měly vyřešit naše problémy s neustálou nedotáčivostí, se kterou se potýkal tým celou minulou sezonu,“ řekl šéf stáje Florian Hebel a dodal, že stáj připraví pro letošní rok loňský vůz a jeden vůz nový. Oba budou údajně vybaveny posledními technickými novinkami.

Do týmu přestoupil zkušený inženýr Steve Ridgers, jenž působil v týmech TMC a Veloqx. „Nyní s podporou nového inženýra by měl být vůz velmi konkurenceschopný a pomýšlíme na stupně vítězů,“ netají ambice šéf stáje.

Jezdecká sestava není dosud ujasněna. Jediným jistým pilotem je Wolfgang Kaufmann, kterého by mohl v několika závodech doplnit Vittorio Zoboli. Nic ale ještě není podepsáno. „V několika závodech bychom měli nasadit oba vozy, ale zatím nemáme pro druhý posádku. Na dráhu bychom s ním měli vyjet ale ještě v únoru,“ plánuje Florian Hebel.


Foto: Auto News Network

Vytisknout

Diskuze: Wieth Racing prožívá rušnou zimu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tým Durango definitivně potvrdil sestavu - anotační foto

Tým Durango definitivně potvrdil sestavu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud