Matech mění před koncem sezony sestavu

iM2, 1. října 2009, 15:59 Google+

Mistr šampionátu FIA GT3 z roku 2007, Henri Moser, bude tým Matech GT Racing reprezentovat na okruhu Paul Ricard. Jen připomeňme, že evropský titul získal Henri právě s Matechem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutsch, Thomas

Mutsch, Thomas | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Henri Moser je mladý a velmi talentovaný švýcarský jezdec. „Jsem moc rád, že náš Ford GT1 specifikace 2010 bude v Paul Ricard pilotovat právě Henri. Přestože je mu teprve 21 let, už dokázal před dvěma lety vyhrát evropské mistrovství GT3. Na pódium se postavil už v hodně kategoriích. Myslím, že je jeden z hlavních kandidátů na sedačku v příštím roce mistrovství světa FIA GT1,“ popisuje Martin Bartek, majitel a šéf týmu Matech.
 
Henri Moser dodává: „Opravdu se moc těším na Ford GT týmu Matech na okruhu Paul Ricard. Tým je skvělý a auto vypadá, že má velký potencionál na příští rok. Těším se také na mého nového týmového kolegu Thomase Mutsche. Je to opravdu rychlý jezdec a má s naším vozem hodně zkušeností. Martina (šéf týmu pozn. redaktora) znám už dlouho. Znal jsem ho ještě dřív, než jsem začal vůbec závodit. Moc se těším na tento tým!“


„Není žádným tajemství, že Švýcarský tým a Švýcarský jezdec by byla fantastická kombinace pro MS FIA GT1 v roce 2010,“
zakončuje Martin Bartek.
Vytisknout

Diskuze: Matech mění před koncem sezony sestavu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartels/Bertolini

Souboj Davida s Goliášem pokračuje ve Francii

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud