Werner střídá Herberta

Daniel Šupa, 11. ledna 2004, 18:41 Google+

Úřadující šampion Marco Werner podepsal s týmem Champion Racing a nahradí Johnnyho Herberta.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

V loňské sezoně se boj o titul v nejvyšší třídě rozhodoval mezi dvěma posádkami vozů Audi R8. Na straně jedné týmem Joest Audi a na straně druhé Champion Racing. Marco Werner spolu s Frankem Bielou a stříbrným Audi týmu Joest byli úspěšnější a přes závěrečný triumf soupeřů získali tituly šampionů.

Tým Joest a Frank Biela se přesunuli do Německa, kde se zúčastní seriálu DTM opět s vozem značky Audi. Werner podepsal kontrakt s loňskými protivníky a usedne do kokpitu spolu s JJ Lehtem. Obecně se soudí, že Werner dostal přednost před zkušeným expilotem Formule 1 Herbertem díky velké podpoře značky Audi.

„To bude fajn. Marco je velmi dobrým jezdcem a v loňském roce odvedl skvělou práci. On vyhrál titul a já dosud ne, tak se to možná nyní změní. Vždy je lepší závodit spolu, než proti sobě, tak to je,“ prohlásil Fin Lehto.

Champion Racing má silnou podporu severoamerického zastoupení Audi. „Champion Racing prokázal, že patří mezi nejlepší týmy ve světě sportovních vozů a my se těšíme na jejich podporu v dalším úspěšném roce,“ potvrdil záštitu stáje viceprezident Audi of America Len Hunt.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Werner střídá Herberta

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Gounon/Konrad/Seiler/

Saleen S7R se vrací do ALMS

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud