Lamborghini blízko debutu

Daniel Šupa, 15. července 2003, 08:40 Google+

Úspěšné dvoudenní testy nového speciálu Lamborghini pro americký seriál vytrvalostních závodů ALMS přiblížily výrazně debut týmu VICI Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Za volant vozu specifikace GT usedl při testech na německém okruhu Hockenheimring expilot Formule 1 Gaston Mazzacane. Vůz neměl vážnější technické problémy a na tvářích zúčastněných bylo vidět úlevu a úsměvy.

„Byla to dlouhá cesta, ale když vidíte vůz na dráze, víte, že to za to stálo. Vyřešili jsme sporné otázky ohledně generálního sponzora a nyní se připravujeme na debut v závodě ALMS ještě v letošním ročníku,“ prohlásil šéf týmu VICI Racing Ron Meixner.

„Je to velice rychlý vůz, navíc silný i spolehlivý a řídit jej je zábavou. Snadno se ovládá a jeho výkonnost se neustále zvyšuje. Při řízení se cítím velice příjemně a jsem šťastný, že jsem součástí projektu Lamborghini a stáje VICI Racing,“ doplnil ho Gaston Mazzacane.

Původně se měl tým zúčastnit již zahajovacího podniku v Sebringu, ale problémy s hlavním sponzorem ostré nasazení vozu oddálilo. Tým však tuto prodlevu využil k dalšímu vývoji a doladění vozu, který bude muset obstát v tvrdé konkurenci speciálů Ferrari, Chevrolet, Chrysler a Porsche.

Vytisknout

Diskuze: Lamborghini blízko debutu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Audi R8 jako reklama - anotační foto

Audi R8 jako reklama

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud