IMSA poladilo Mercedes S63 AMG na výkon přes 700 koní

Kdo z vás nezná tunerskou společnost IMSA, ten by se o ní měl začít zajímat. Pánové z této společnosti totiž vytvořili nový tuningový program pro nejnovější ostrý Mercedes S63 AMG.

Pohled na snímky vozidla je přímo uchvacující, S63 AMG dostal body kit z uhlíkových vláken, který zahrnuje přední spoiler se splitterem, aerodynamické boční prahy a nový zadní difuzor. Sedan má také kovaná 21-palcová kola z lehkých slitin a ručně obráběné koncovky výfuku, které jsou konstruovány z kvalitního hliníku. Zákazníci si mohou objednat i na míru upravený interiér s kvalitní kůží a čalounění Alcantara. Mezi prvky v nabídce figurují i uhlíkové akcenty a nebo dekory z exotického pravého dřeva.

Pod kapotou pracuje twin-turbo 5,5-litrový motor V8, jenž je dovybaven optimalizovanou řídící jednotkou, která zvyšuje výkon z původních 585 koní a 900 Nm na 720 koní a monstrozních 1080 Nm točivého momentu. IMSA odmítlo říci, jak rychle se vůz dostane z 0 na 100 km/h, ale standardní S63 AMG zrychlí z 0 na 100 km / h za pouhých 4,4 sekundy.

Zdroj: IMSA

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu