BMW 2 Convertible nafoceno téměř bez maskování

Již delší dobu se mezi fanoušky BMW hovoří o tom, že se chystá otevřená varianta malého kupé s názvem BMW řady 2.

Včera odpoledne se podařilo v Německu zachytit první špionážní záběry před oficiálním představením a jak je vidět, na vozidle nebylo téměř žádné maskování.  Zatím se jedná zdaleka o nejlepší pohled na budoucí BMW 2 Convertible, jenž dostane skládací plátěnou střechu. Vozidlo by se mohlo představit veřejnosti už v říjnu tohoto roku na pařížském autosalonu.

Bílý prototyp nafotili špionážní fotografové ze serveru Worldcarfans a ze snímků je patrné, že otevřená „dvojka“ nesla M sportovní nárazníky a duální výfukový systém. To by mohlo naznačovat, že se jednalo o verzi M235i s 3,0-litrovým motorem TwinPower Turbo o výkonu 326 koní a 450 Nm točivého momentu. Ten v základu pracuje se šestistupňovou manuální převodovkou, za příplatek pak s osmistupňovým automatem.

Zatímco kupé dělá zrychlí z 0 - 100 km/h za 4,8 sekundy. Otevřená verze bude o něco pomalejší, a to díky vyšší hmotnosti vozu. Další informace zatím nejsou známé, ale s postupem času se něco nového určitě o otevřeném BMW 2 Convertible objeví a my u toho nebudeme chybět. 

Zdroj: Worldcarfans.com


Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu