WTCC: Koketuje Yvan Muller s Volvem?

iM4, 6. února 2017, 09:53 Google+

Čtyřnásobný mistr světa cestovních vozů FIA WTCC Yvan Muller minulý týden testoval tovární speciál Volvo S60. Tím se naplno rozjely spekulace, zda Francouz skutečně ukončil kariéru ve WTCC nebo jedná se švédskou automobilkou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Yvan Muller, Slovakia Ring 2016

Yvan Muller, Slovakia Ring 2016 | foto: Ondřej Laušman / iMotorSport.cz / INCORP images

Sdílejte článek

Dost možná se o tom nemělo vědět, ale nyní už to ví téměř celý svět cestovních vozů. Yvan Muller byl minulý týden spatřen v Algarve, jak testuje Volvo S60 továrního týmu Polestar Cyan Racing.

Už když Muller loni v listopadu oznamoval konec ve WTCC, všechny ujišťoval, že to není jeho definitivní konec v motorsportu.

"Mám nějaké nabídky na příští sezonu, ale chci se rozhodnout sám. Vždycky jsem to chtěl být já, kdo se rozhodne ukončit kariéru. Neříkám, že už nikdy nebudu závodit, ale už nechci strávit další kompletní sezonu v nějakém seriálu," řekl Muller na konci loňského roku.

Mullerovo testování pro Volvo tak samozřejmě vyvolalo diskuzi zda se jedná o rychlou výpomoc nebo jej Švédi přesvědčili o přehodnocení svých plánů. 

Ostatně Volvo ještě neoznámilo svou jezdeckou sestavu. Je téměř jisté, že v tovární skvadře zůstane Thed Björk, nicméně pro další dvě sedačky se mluví o Ekblomovi, Girolamim, Catsburgovi a nyní tedy i o Mullerovi.

Polestar Cyan Racing situaci ohledně Yvana Mullera nekomentoval, avšak jezdeckou sestavu Volva bysme měli znát do konce tohoto měsíce.

Vytisknout

Diskuze: WTCC: Koketuje Yvan Muller s Volvem?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bruni, Gianmaria

Gianmaria Bruni odchází ke konkurenci, Ferrari hledá nového jezdce

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud