Dahlgren opouští Volvo, do WTCC se už nevrátí

iM4, 1. února 2017, 12:39 Google+

Tovární jezdec automobilky Volvo Robert Dahlgren po třinácti sezonách opouští švédskou značku. Švéd se nyní bude věnovat nezávodním aktivitám.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Robert Dahlgren

Robert Dahlgren | foto: STCC

Sdílejte článek

Sedmatřicetiletý Dahlgren vloni získal titul vicemistra ve skandinávském mistrovství cestovních vozů STCC a třikrát se objevil ve světovém šampionátu FIA WTCC. Nejlépe dojel sedmý v Kataru.

Dahlgren byl považován ze jednoho z největších favoritů pro jednu ze tří sedaček švédské automobilky ve WTCC v letošní sezoně. Polestar Cyan Racing však zatím svou jezdeckou sestavu neoznámil.

"Seběhlo se to všechno velmi rychle. Zazvonil mi telefon a byl jsem pozván na schůzku do společnosti Norrlands Bil (dealerství VW, Škoda, Audi, Seat a Scania, pozn. red.). Dostal jsem neskutečně vzrušující pracovní nabídku, na kterou jsem okamžitě kývl. Cítím, že tak je to správné," řekl šampion STCC z roku 2010 pro norran.se.

"Pro některé je to možná velké překvapení. Já už jsem to takto cítil nějakou dobu a jakmile se naskytla šance, okamžitě jsem po ní skočil."

"Určitě neodejdu ze závodění úplně, ale tohle všechno se seběhlo tak rychle, že to nejdřív musím vstřebat. Potom uvidím, co se bude dál dít. Všechno si musí přesně sednout. Nechci nic prozrazovat, ale v poslední době mi zvoní telefon víc, než je obvyklé. Nejdřív se chci ale zabydlet v nové práci a pak se uvidí, co bude dál," dodal Dahlgren.

Vytisknout

Diskuze: Dahlgren opouští Volvo, do WTCC se už nevrátí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ferenc Ficza Slovakia Ring 2016

Do WTCC přibude slavné jméno, Panis pojede za Zengő Motorsport

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud