Do Mostu míří další zajímavá série, Czech Truck Prix obohatí německé cesťáky

iM4, 29. ledna 2017, 21:45 Google+

Autodrom Most je čím dál oblíbenější destinací. Potvrzuje to slušně zaplněný kalendář akcí na letošní sezonu a také pozvolný růst zájmu ze strany zahraničních šampionátů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
DTC

DTC | foto: DTC

Sdílejte článek

Vrcholem sezony bude v Mostě opět Czech Truck Prix, která hlásí i zajímavý program "doplňkových" sérií. Kromě pohárových závodů Octavia Cupu se totiž do Mostu vydá i německý šampionát DTC. Fanoušci se tak mohou těšit na zajímavý mix pohárových a upravených vozů a nově taktéž na vozy třídy TCN2.

V loňském roce tvořily DTC dvě závodní třídy, a to DTC Superproduction a DTC Specialproduction. Letos je navíc doplní třída DTC Cupproduction, což je vlastně loňská třída Specialproduction. Zatímco vozy loňské třídy Superproduction se stávají vozy třídy Specialproduction. Do třídy Superproduction totiž nově vstupují vozy třídy TCN2 a pořadatelé tak očekávají další růst kdysi stagnujícího seriálu.

Ostatně DTC si pro jezdce připravilo velmi zajímavý kalendář. Jezdci se tak podívají např. do Monzy, Le Castellet nebo na Zandvoort, kde budou doplňovat šampionáty Blancpain GT, ADAC GT, TCR či dokonce DTM.

Czech Truck Prix, včetně Deutscher Tourenwagen Cupu, se uskuteční na mosteckém autodromu první zářijový víkend, tedy 1.-3.9.

Vytisknout

Diskuze: Do Mostu míří další zajímavá série, Czech Truck Prix obohatí německé cesťáky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rolex 24 at Daytona

24h v Daytoně: Vítězní Taylorové a zahořklý Albuquerque

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud