BMW zveřejňuje jezdecký kádr pro rok 2016

iM2, 5. prosince 2015, 12:14 Google+

BMW do DTM sezony 2016 nasadí stejnou jezdeckou sestavu, která reprezentovala mnichovskou značku i v roce 2015. BMW se zřejmě řídilo mottem "nikdy neměň vítězný tým".

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
BMW nasadí příští rok stejnou sestavu

BMW nasadí příští rok stejnou sestavu | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

BMW tak podobně jako Audi pokračuje se svými letošními jezdci a nedochází v jejich týmu k žádné změně. I příští rok tak do vozů BMW M4 DTM usedne osmička jezdců - Marco Wittmann, Maxime Martin, Bruno Spengler, Timo Glock, Augusto Farfus, Tom Blomqvist, Antonio Felix da Costa a Martin Tomczyk.

Za nasazení vozů bude i nadále odpovídat čtveřice týmů -  RMG, MTEK, RBM a Schnitzer. "Je před námi zcela jistě vzrušující sezona 2016. BMW bude slavit své 100 leté výročí. My jsme tedy pochopitelně extrémně motivovaní nadělit značce k tomtu výročí hodně sportovních úspěchů," říká Jens Marquardt, ředitel značky odpovědný za motorsport.

My jen dodejme, že BMW oficiálně vzniklo k 7. břenu 1917. "V naší páté sezoně po návratu do DTM sázíme na stabilitu jak v otázce jezdců tak i týmů. 'Nikdy neměň vítězný tým' je pro nás slogan platný pro sezonu 2016.

img-responsive

Stabilita panuje také na poli týmů | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Věříme, že budeme schopni zaútočit na další vítězství i tituly," zakončil Marquardt. BMW sice v roce 2015 vyhrálo titul mezi značkami, avšak v tabulce jezdců bylo bez šancí. To chce tým z Mnichova v nové sezoně změnit.

Vytisknout

Diskuze: BMW zveřejňuje jezdecký kádr pro rok 2016

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mortara u svých mechaniků

Mortara nejraději vzpomíná na vítězství ze Spielbergu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud