Ullrich zůstává až do roku 2017 v čele Audi Sport

iM2, 21. listopadu 2015, 21:19 Google+

Wolfgang Ullrich zůstává minimálně do roku 2017 u kormidla Audi. Jeho smlouva byla prodloužena už v létě a to hned o dva roky. Dieter Gass bude i nadále jeho zástupce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wolfganga Ullricha uvidíme v barvách Audi Sport minimálně následující dvě sezony

Wolfganga Ullricha uvidíme v barvách Audi Sport minimálně následující dvě sezony | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Navzdory všemožným řečím bude Wolfgang Ullrich i další dva roky v čele Audi Sport. 65 letý Rakušan měl dle informací německého 'Motorsport-Total.com' už v létě podepsat novou dvouletou smlouvu, jejíž platnost by měla být až do konce roku 2017. Ullrich přitom vede aktivity značky z Ingolstadtu již od roku 1993. Letos se na jeho hlavu ale snesla velká vlna kritiky po již velmi dobře známé aféře "Schieb Ihn raus" z rakouského Spielbergu.

Mnozí lidé se tak domnívali, že se díky tomu s Audi ke konci roku rozloučí. Jiní byli toho názoru, že Ullrich po sezoně skončí kvůli svému věku (65 let). Ani jedno se ale tak nenaplnilo. Wolfgang měl u Audi přitom časově neomezenou smlouvu, byla v ní ale klausule týkající se právě jeho věku. S novým kontraktem tak už má smlouvu na dobu určitou - další dvě sezony. 

Obě strany se ale měly dohodnout na další spoluprácí a to už v létě před závodem WEC (FIA World Endurance Championship) na Nürburgringu (23. a 24. července). Během tohoto týdne měl prý Ullrich, který pochází z Vídně, problémy s krční páteří, díky kterým neodjel na závěrečný závod sezony WEC do Bahrajnu. V Manamě jej tak zastupuje sportovní šéf Audi pro DTM, Dieter Gass, který je i běžně oficiálním zástupcem Ullricha.

Vytisknout

Diskuze: Ullrich zůstává až do roku 2017 v čele Audi Sport

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Maximilian Götz sehrál důležitou roli

Bod svárů - týmová režie. Zakázat, omezit nebo povolit?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud