Kovalainen domítl BMW: Do DTM nechce

iM2, 14. října 2014, 16:44 Google+

Test s BMW M4 DTM na Hockenheimu zatím zůstane jediným zážitkem Heikkiho Kovalainena s vozem DTM. Fin nabídku BMW na závodění v DTM odmítl.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bývalý jezdec F1, Heikki Kovalainen, odmítl přestup do DTM. Na konci srpna Fin testoval BMW M4 DTM na Lausitzringu, BMW s ním počítalo jako s kandidátem na kokpit v sezoně 2015. To ale 32 letý jezdec teď odmítl: "Nemám v budoucnu DTM v plánu. To s BMW byl jen test," řekl pro 'Auto Bild Motorsport'.

Po testu na Lausitzringu se na adresu Kovalainena pozitivně vyjádřil i šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt: "S autem se rychle sžil. Jezdil dobře a myslím si, že si to užil." Zároveň však poukázal na fakt, že přestup z F1 do DTM není jednoduchý, o čemž se již přesvědčila spousta jezdců. Teď však Heikki sám ukončil spekulace o možném startu v DTM. 


Heikki chce závodit, ale ne v DTM s BMW

Už rok je přitom pilot bez práce (naposledy v závěru loňské sezony zaskakoval u Lotusu za Kimiho Räikkönena, který musel na operaci zad). O plánech pro sezonu 2015 však zatím mluvit nechce: "Zatím není o čem spekulovat. Ale v podstatě bych rád zase závodil. Jsem hodně hladový," přiznal bývalý pilot Renaultu, McLarenu a Caterhamu. DTM však zřejmě není dle jeho představ.
Vytisknout

Diskuze: Kovalainen domítl BMW: Do DTM nechce

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Na Hockenheimu bude přítomen i Lewis Hamilton

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud