Paffet: Nejedná se o ztracený rok

iM2, 25. června 2014, 19:44 Google+

Gary Paffett si je jistý, že Mercedes nejpozději v následující sezoně bude opět schopný bojovat na čele. Rok 2014 však už odepsal.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Titul v roce 2014 již Gary Paffett po zkaženém úvodu roku odepsal. I tak se však pro šampiona DTM z roku 2005 nejedná, dle jeho slov, o ztracený rok. V roce 2015 chce z této krize vyjít posílený a být opět schopný bojovat na čele.

"Hockenheim byl hlubokým zklamáním. Tam jsme zjistili, že jsme nikde...že nemáme na to, abychom bojovali o vítězství. Mercedes ale za námi plně stojí. Máme jejich podporu. Motivací máme z toho, jak si v budoucnu představujeme, jak by měl tým vypadat," říká jezdec.

"Já především věřím, že budeme opět vítězit. Proto zůstávám pozitivní. Ne proto, že jsem minule startoval z 21. pozice. Není nic, co by nás mohlo uspokojit. Když nepočítám jeden víkend ve Valencii, tak byly poslední tři týdny ty nejhorší v mé DTM kariéře. Já ale vidím, že to bude lepší, avšak nestane se to přes noc."


Gary chce opět slavit na podium

Pouze na Oscherslebenu se dokázali jezdci Mercedesu prosadit na body, na Hockenheimu i Hungaroringu vyšli naprázdno. Paffett je i přesto optimistou: "Mám pocit, že budeme brzy opět konkurenceschopní. OK, letos už titul nezískáme. Ale v příštím roce chceme zaútočit."

"Nejde o ztracený rok, jde o rok, kdy se budeme učit. Zůstáváme koncentrovaní. A ne vše je špatné. Naše zastávky v boxech patřily v Budapešti k těm nejlepším. Ale některé části auta nejsou dost dobré. Když je vylepšíme, budeme opět silnější. Pak můžeme vyhrávat."
 
Vytisknout

Diskuze: Paffet: Nejedná se o ztracený rok

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Haug, Norbert

Haug: Molina a Wittmann tvoří měřítka

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud